Hoppa till innehåll

Aktuellt

11 februari, 2019

Ordning & Reda, den 19 mars

Spenderar du mer än 10 minuter varje dag för att leta efter något, är du ofta försenad eller glömmer bort uppgifter och möten? Den 19 mars kommer Ordningskonsulten, Linda Gemal, till Sundsgymnasiets Self-Managementdag.
7 februari, 2019

Sundsgymnasiet åker på internationellt FN-rollspel i Kenya

Den 14 februari är det dags för elever från Sundsgymnasiets samhällsprogram att åka till Kenya för att delta i ett internationellt FN-rollspel.
7 februari, 2019

Samhällsprogrammet inriktning media åker till en av världens största filmfestivaler

Den 11 februari åker 15 elever från Samhällsprogrammet inriktning media på studie- och reportageresa till Berlin. Där pågår just nu Berlins filmfestival, Berlinale!
31 januari, 2019

Behöver du läsa upp ett eller flera betyg?

Anmäl dig till terminens sista prövning den 22 maj! Sista anmälningsdagen är den 12 april.
31 januari, 2019

Elitsatsar du på golfen?

Har du målet inställt, träningsvilja och tävlingsresultat som visar på potential? Då är du varmt välkommen att söka till Sundsgymnasiets Nationella Idrottsutbildning för golf.
31 januari, 2019

Vill du kombinera din utbildning med musik?

Sundsgymnasiet erbjuder "särskild variant musik" på Naturvetenskapliga- och Samhällsvetenskapliga programmet. Detta innebär att du läser musikinriktade kurser redan från årskurs ett.
31 januari, 2019

Nationell Idrottsutbildning för ridsport

Har du vad som krävs för att nå toppen? Med vilja, talang, hängivenhet och tävlingsinstinkt är allt möjligt. Hos oss finns förutsättningarna för elitsatsning i kombination med en högskoleförberedande gymnasieutbildning.
31 januari, 2019

Se veckans matsedel

Se skolans måltidsmeny för hela veckan.