Hoppa till innehåll

Vellinge kommuns näringslivspris 2022

Erik Ralvert, VD för IS Plåt, erhåller Vellinge kommuns näringslivspris 2022!

Erik Ralvert överraskades på sitt arbete av Annica Carlstedt, näringslivs- och turismchef och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M), och mottog gratulationer och fick motiveringen uppläst för sig:

"Vinnaren av Vellinge kommuns näringslivspris 2022 är en driven företagare som med fötterna i den skånska myllan gör affärer över hela världen. Ständigt i teknologisk framkant med tydligt miljöfokus, hög grad av automation och egen produktutveckling, legotillverkar och levererar familjeföretaget innovativa lösningar till kunder och partners inom en rad olika branscher. Företaget uppvisar en stadig och ekonomiskt hållbar tillväxt och har med råge passerat 100 miljoners-strecket avseende omsättning. Det är en av de största arbetsgivarna i Vellinge kommun och för en socialt hållbar personalpolitik och har ett väl sammansvetsat gäng med olika bakgrund och expertis. Vellinge kommun bockar och bugar och vill uppmärksamma Erik Ralvert, VD för IS Plåt, som med laserskärpa bedriver rostfri och hållbar företagsutveckling!"

- För femte året delar vi ut näringslivspriset och jag vill rikta mina gratulationer till Erik Ralvert och IS Plåt som är årets vinnare. Genom utmärkelsen vill kommunen lyfta fram framgångsrika företag som utmärker sig och som arbetar hårt för att utveckla sina verksamheter, säger Carina Wutzler (M), kommunstyrelsens ordförande.

Familjeföretaget IS Plåt i Vellinge med ett sextiotal anställda grundades 1989 av Bo Ralvert och drivs sedan 2014 av Erik Ralvert. IS Plåt är en komplett leverantör av produkter i rostfritt stål och är både ISO 9001 och 14001-certifierade.Läs gärna mer om företaget på isplat.se

Årets näringslivspris är den femte i ordningen och går ut till företagare för att uppmuntra och uppmärksamma duktiga företagare. Allmänheten bjuds in att nominera företagare och kommunstyrelsens arbetsutskott utser sedan en vinnare. Förutom äran består priset av 10 000 kronor som kommer att delas ut på årets Näringslivsgala "Stjärnkvall" den 11 maj.

Publicerad:
24 mars, 2022