Nya möjligheter

Jobb med goda framtidsutsikter

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Tycker du också det? Och vill du ha ett intressant och meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Hör av dig!

Lär känna oss

Nu kan du nominera årets medarbetare

Utmärkelsen "Årets medarbetare" instiftades 2015, för att premiera och lyfta fram duktiga och engagerade medarbetare. Nu kan du nominera din kandidat till 2019 års medarbetare.

Nöjda medarbetare

Vi vill veta vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare. Därför genomför vi både medarbetarundersökningar och medarbetarsamtal.

Lediga jobb

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen.

Träffa våra medarbetare

Aida Zubic Prag, Energi- och klimatstrateg

Som energi- och klimatstrateg och energi­ och klimatrådgivare fungerar jag som rådgivare för privatpersoner, företag och or­ganisationer.

Aida Zubic Prag, energi och klimatstrateg

Thomas Jarbo, Programansvarig

De senaste åren har digitaliseringen i samhället ökat markant. Idag gör vi det mesta digitalt. I takt med att utvecklingen blir en naturlig del av vår vardag, ökar förväntningarna på att få samma möjligheter till tillgänglighet och service även av det offentliga Sverige.

Thomas Jarbo, programansvarig Digital Agenda

Lisa Sundgren, Stadsträdgårdsmästare

Att skapa mötesplatser i kommunen handlar mycket om den fysiska miljön, i form av utveck­ling och utsmyckning av centrumkärnorna där handeln finns.

Lisa Sundgren, stadsträdgårsmästare