Aktuellt

24 januari, 2020

Draknäste 12 februari

Ta chansen att dela med dig av dina erfarenheter som företagare och bidra till elevernas utveckling! Draknästet, som är en tävling, hålls varje år på Sundsgymnasiet där ekonomielever i årskurs 1 får möjlighet att presentera sina visioner och affärsidéer för drakar. Drakarna i juryn består av företagare från Vellinge samt några av årets UF-elever.
22 november, 2019

Näringslivsfrukost 24 februari

Måndagen den 24 februari är det dags för årets första näringslivsfrukost. Vilka attityder, beteenden och förväntningar har den yngre generationen på livet i allmänhet och på arbetsgivare och företag i synnerhet? Vi har bjudit in Lovisa Sterner som kommer att prata om hur den yngre generationen förhåller sig till hållbarhet i egenskap av medarbetare, konsument och medborgare.
20 januari, 2020

Krögarträff 3 mars

Driver du restaurangverksamhet i Vellinge kommun och vill få information och uppdatering om lagar och regler? Då är du välkommen på informationsmöte på Brohuset i Höllviken.
24 januari, 2020

Lunchmöte med Objektvision 17 mars

Är du fastighetsägare med lediga lokaler i Vellinge kommun? Den 17 mars bjuder Näringslivsenheten in till kostnadsfritt lunchmöte tillsammans med Objektvision. Vi visar hur du utan kostnad kan annonsera dina lediga lokaler på objektvision.se.
24 januari, 2020

B2B-mässa för företag i Malmö-Lundregionen 24 mars

Knyt kontakter! 12 skånska kommuner bjuder i samverkan in till B2B-mässa för företag i Malmö-Lundregionen. Under en halv dag ges du möjlighet att presentera din verksamhet, ta del utav andras verksamheter, hitta spännande samarbeten och nya leverantörsupplägg. På plats kommer det att finnas 140 företag ifrån Malmö-Lundregionen.
8 januari, 2020

Hjälp oss att bli bättre genom att svara på Svenskt näringslivs enkät om företagsklimat

I dagarna har enkäten om det lokala företagsklimatet från Svenskt Näringsliv skickats ut. Om du har fått enkäten, gör din röst hörd och svara på den. Hjälp oss att bli bättre!
24 september, 2019

Vellinge fortsatt högt i ranking över företagsklimat

Svenskt näringslivs ranking av företagsklimat som släpptes idag, visar att Vellinge kommun fortsatt hamnar mycket högt bland Sveriges kommuner.