Hoppa till innehåll

Aktuellt och aktiviteter

26 september, 2022

Näringslivsfrukost 4 oktober

Varmt välkomna på näringslivsfrukost, med temat tillväxt. Den 4 oktober hälsar vi er välkomna till Höllviksnäs.
5 september, 2022

Affärsfokus Lund - 29 september

Affärsfokus Lund har som målsättning att vara det naturliga forumet för företag i Öresundsregionen. Med många aktiva företag ifrån Öresundsregionen och utmärkta förutsättningar för B2B event på Sparbanken Skåne Arena är detta koncept svårt att slå.
30 augusti, 2022

Låt universitetsstudenter hjälpa ditt företag

Driver du ett företag och vill utveckla din verksamhet framåt vad det gäller hållbarhet?
23 augusti, 2022

Energiförsörjning - 2 sep

Vi bjuder in företagare i Vellinge kommun till en förmiddag med fullspäckat program som erbjuder möjlighet att både lyssna och ställa frågor, fredagen den 2 september, kl.09-12, på Lorensdal i Vellinge.
5 oktober, 2022

Kalendarium hösten 2022

Notera höstens evenemang redan nu!
21 april, 2022

Goda resultat för Vellinges näringslivsklimat i SKR:s kvalitetsmätning

Den 21 april offentliggjordes Sveriges Kommuner och Regioners (SKR) årliga servicemätning av kommunernas myndighetsutövning. Årets mätning visar att Vellinge kommuns arbete för att förbättra servicen gentemot företag har gett goda resultat inom flera områden.
31 mars, 2022

Sundsgymnasiet- årets UF-skola!

Stort grattis till Sundsgymnasiet som igår kammade hem priset och titeln Skånes bästa UF-skola på den regionala UF-galan!
31 mars, 2022

Västervångs företagsby

Arbetet med Västervångs företagsby, det nya verksamhetsområdet i Vellinge, går framåt! Västervångs företagsby är tänkt att vara ett småskaligt verksamhetsområde och ett komplement till det befintliga södra verksamhetsområdet på andra sidan om E6:an, Södervångs företagsby.
24 mars, 2022

Vellinge kommuns näringslivspris 2022

Erik Ralvert, VD för IS Plåt, erhåller Vellinge kommuns näringslivspris 2022! Erik Ralvert överaskades på sitt arbete av Annica Carlstedt, näringslivs- och turismchef och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M), och mottog gratulationer och fick motiveringen uppläst för sig.
13 december, 2021

Verksamhetsområden får nya namn

Under perioden 29 september till 28 oktober pågick en stor namntävling. Det var kommunens snart tre verksamhetsområden som skulle namnges. Nu är namntävlingen avslutad och nya namn har tagits fram.