Aktuellt

24 september, 2019

Vellinge fortsatt högt i ranking över företagsklimat

Svenskt näringslivs ranking av företagsklimat som släpptes idag, visar att Vellinge kommun fortsatt hamnar mycket högt bland Sveriges kommuner.
14 juni, 2019

Brohuset – en ny samlingsplats för goda krafter

Brohuset vid Falsterbokanalen är Vellinge kommuns nya arena för nätverksbyggande i syfte att hjälpa fler till jobb.
13 juni, 2019

Vilka kontakter har du och ditt företag?

Att känna sig behövd och att vara del av ett sammanhang är mänskliga behov, och i ett välfungerande samhälle är det viktigt att alla får möjlighet att bidra.
21 mars, 2019

Bo Niklasson är Årets företagare 2019

Utmärkelsen Årets företagare tillfaller i år Bo Niklasson, som driver läkemedelsföretaget Chemotechnique Diagnostics i Vellinge.

Näringslivsaktiviteter

22 november, 2019

Nätverksträff för Södra verksamhetsområdet 11 december

Ta chansen att lära känna dina grannar! I samarbete med Näset Padel Club bjuder Vellinge kommun in till nätverksträff för företagare på Södra verksamhetsområdet.
29 november, 2019

Företagarnas julfrukost 11 december

Välkommen på julfrukost som arrangeras av Företagarna Vellinge. Under frukosten håller bland annat Cecilia Granquist Dahmén föredrag om kommunikation - Hur vi kommunicerar så att vi förstår vad den andre menar.
22 november, 2019

Näringslivsfrukost 24 februari

Vi bjuder på frukost och företagare får möjlighet att träffa andra företagare, politiker och tjänstemän. Näringslivschefen och kommunstyrelsens ordförande brukar informera om vad som är på gång i kommunen. Vid varje näringslivsfrukost har vi också en föreläsning i ett ämne relaterat till företagande.