Hoppa till innehåll

Klimatklivet – stöd till klimatinvesteringar

Visste du att åtgärder som på ett varaktigt sätt minskar utsläpp av klimatpåverkande växthusgaser kan få stöd genom Klimatklivet? Stödet kan beviljas med upp till 70 procent av investeringskostnaderna.

Stöd kan ges till alla förutom privatpersoner, till exempel kommuner, företag eller bostadsrättsföreningar, för konkreta klimatsatsningar inom till exempel transporter, industri, bostäder, lokaler, stadsbyggnad och energi!

Nästa ansökningsperiod är planerad till 10 februari – 28 februari 2022. Vill du veta med om möjligheterna med Klimatklivet och få handfasta tips om hur du söker klimatinvesteringsstöd så har Länsstyrelsen Skåne en kostnadsfri infoträff den 21 januari kl 9.00 – 9.45. Du behöver inte anmäla dig, det är bara att dyka upp! Anslut dig till mötet här:

Digital informationsträff med Länsstyrelsen Skåne

Information om Länsstyrelsen Skånes informationsträff

Du kan läsa mer om Klimatklivet på Naturvårdsverket webbsidor:

Klimatklivet

Publicerad:
18 januari, 2022