Hoppa till innehåll

Inspiration, bekräftelse och utbyte av idéer

Den 28 maj bjöd näringslivsenheten tillsammans med Effectus in till Innovationsacceleratorn.

- Mycket inspirerande och en kvittering på att vårt nystartade förändringsarbete har rätt inriktning, Anders Lagerholm, Falsterbo Kursgård.

- Fantastiskt spännande att träffa andra och byta idéer, Markus Holmberg på Skanörs Fiskrögeri.

Detta var några av kommentarerna från de medverkande i Innovationsacceleratorn. Innovationsacceleratorn gick av stapeln den 28 maj där detta och föregående års deltagare av Innovationsstafetten var inbjudna till dialog och workshop kring temat Innovationskraft. Bl.a. diskuterades vilken betydelse ledarskap har för att odla innovationskraften inom ett företag.

Innovationsstafetten och Innovationsacceleratorn är två projekt som kommunen investerar i för att stärka företagens konkurrenskraft.

Annica Carlsted Turist- och Näringslivschef : - Innovation är en viktig del av ett företags affärsutveckling och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt. Därför är det bra att vi kan erbjuda våra företag initiativ som Innovationsacceleratorn och Innovationsstafetten.

Publicerad:
10 juni, 2019