Hoppa till innehåll

Trygghetsambassadör - nominering

Nu kan du nominera den person du tycker ska vinna ”Årets trygghetsambassadör år 2023”.

Utmärkelsen Årets trygghetsambassadör är ett led i kommunens satsning på det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet. Priset går till en eller flera aktörer som är verksamma inom kommunen och som på ett eller annat sätt lyfter trygghetsfrågorna på ett positivt sätt. Att bli utnämnd till trygghetsambassadör är ett hedersuppdrag som prisvinnaren får behålla för alltid.

Det långsiktiga syftet med att utse trygghetsambassadörer är att dessa, tillsammans med företrädare från kommunen, civilsamhället, näringslivet och invånarna skapar ett nätverk där de olika kompetenserna och erfarenheterna möts och tillsammans bidrar till att uppmärksamma Vellinge kommun som en trygg och säker kommun.

Känner du någon som passar in på beskrivningen? Nominera redan idag! Dock senast den 2 oktober behöver vi ha din nominering.

 1. Innan du nominerar

  Du kan nominera dig själv eller en annan person. Kontrollera först så att kriterierna är uppfyllda och få gärna med dessa i din motivering.

 2. Dags att nominera

  Här nedan hittar du e-tjänsten för att nominera.

  Nominera här
 3. Personuppgiftsansvarig kommunstyrelsen

  Vellinge kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen. För mer information, gå till sidan Personuppgiftsansvarig kommunstyrelsen. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

 4. Vad händer sen?

  En jury kommer gå igenom och sammanställa alla nomineringar. Årets trygghetsambassadör kommer att uppmärksammas vid kommunfullmäktiges sista sammanträde, tillsammans med andra pristagare under året.