Tångvallaskolan söker förskollärare/lärare till förskoleklass

Om arbetsplatsen

På Tångvallaskolan arbetar vi ämnesövergripande vilket innebär att flera ämnen integreras i varje projekt. Vi tror nämligen att samverkan mellan ämnen är nödvändig för att möjliggöra en allsidig och meningsfull kunskapsutveckling i enlighet med läroplanens värdegrund, mål och riktlinjer. Vi har med vår idrott- och hälsoprofil mångårig erfarenhet av utökad idrott på schemat vilket stimulerar lärandet och främjar hälsan. Vi vill helt enkelt vara en skola som ligger steget före och som använder sig av senaste pedagogisk forskning samtidigt som vi tar vara på all beprövad erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande förskollärare alternativt lärare som skall vara placerad i vår förskoleklass. Du har positiv inställning och tycker att det är roligt att arbeta med barn. Du förstår vikten av rak och tydlig kommunikation och trivs med att arbeta i grupp. Under första terminen dvs vårterminen 2020 kommer du dock att vara placerad i vår nuvarande årskurs 1 innan du hösten 2020 hamnar på din ordinarie plats i förskoleklassen.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarutbildning alternativt lärarutbildning för lägre åldrar och ett strukturerat arbetssätt. Du kommunicerar rakt och tydligt i både tal och skrift. Du kommer att ingå i ett arbetslag som samarbetar kring barnen/eleverna.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-08
Vi önskar att ha dig på plats till terminsstart 2020 och att du under våren är placerad i en årskurs 1 Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-31
Referensnummer: A909154

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Utöver tobakslagens krav om rökfri skola/förskola tillämpar vi i Vellinge kommun rökfri arbetstid, varför vi ser det som en fördel om du är icke-rökare.

Kontaktpersoner

Sara Thenfors Linderoth, Rektor
Telefon: 040-425572

Margareta Risberg, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915573
Telefon: 040-425573