Hoppa till innehåll

SMS vid kris

Vid kris eller en större störning i kommunens tjänster är det viktigt att du som kommuninvånare så snabbt som möjligt får information om detta. Därför använder sig Vellinge kommun av SMS-utskick vid sådana tillfällen.

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress i Vellinge kommun och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress så kommer du automatiskt att vara registrerad för kommunens SMS-utskick.

Registrera ditt telefonnummer

Om du har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger ett fritidshus på en adress som du inte är skriven på, innehar ett företagsabonnemang, eller om du kanske vill få sms om driftstörningar som berör en äldre anhörig som bor i Vellinge kommun så måste du registrera ditt nummer. Det gör du längst ned på denna sida.

Om du inte vill få SMS

Om du vill att något av dina abonnemang, som exempelvis ditt barns mobilnummer ska undantas från SMS-utskicken, så kan du avregistrera dessa själv här nedan.

Givetvis kommer inte ditt telefonnummer att användas i några andra sammanhang och dina personuppgifter hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Publicerad:
7 maj, 2019