Badhuset Vanningen

På badhuset Vanningen i Vellinge finns minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool samt banor för motionssimning och undervisningsbassäng. Här finns även en badshop och ett café. Man kan boka kalas, information angående detta hittar ni under fliken priser.

Bastu
Avstängd

På Vanningen finns möjlighet till att bada bastu. Du kan även hyra Vanningen som festlokal, för bokning ring eller skicka e-post

Badhuset är kontantfritt och tar endast kort eller swish.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Badhuset Vanningen
Västerbrogatan
235 36 Vellinge

Telefon: 040-42 52 86 - telefontider följer badets öppettider.
E-post - vanningenmail@vellinge.se - besvaras på vardagar, oftast inom 24 timmar.

Aktuellt på Vanningen

Vi kommer på prov börja med morgonsim måndagen den 20 april. 07.00-08.00 sim till 08.30. Dusch till 08.45 och man måste lämnat omklädningsrum till 09.00. (sen som läget är i Sverige och världen så kan nya beslut komma snabbt, så ha gärna det i åtanke)

Vanningen öppnar igen den 1 april

Badhuset Vanningen har varit stängt de senaste månaderna efter att en filtertvätt läckt ut i bassängen, och orsakat tekniska problem. Ambitionen var att öppna igen den 1 april och så blir det.

Badhuset har ordinarie öppettider. Vågbassängen, motionsbassängen, bubbelpoolen och vattenrutschkanan är öppna, men badstuavdelningarna är stängda tills vidare. Vattengymnastiken gör uppehåll denna säsong och kommer eventuellt att starta igen i höst.

Vanningen följer de rådande rekommendationerna avseende det nya coronaviruset och covid-19. Läs mer om rekommendationerna på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Är du det minsta förkyld så ber vi dig stanna hemma, men är du frisk så är du varmt välkommen!

10 och 30-kort inköpta från och med 2019 gäller i 2 år från inköpsdatum och går ej att konvertera. Är korten köpta innan 2019 så gäller samma villkor som innan.

Publicerad:
27 november, 2018
Senast uppdaterad:
11 februari, 2020