Hoppa till innehåll

Starta och driva företag

Här hittar du information och länkar som kan vara till hjälp för att komma igång med ett nytt företag eller för att vidareutveckla ditt befintliga företag.

Rådgivning och stöd

Vellinge kommun har tecknat avtal med NyföretagarCentrum Öresund, så att du som vill starta eller nyligen har startat företag i kommunen kan få kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning av lokala rådgivare. Här ges du även möjlighet att delta i mentorprogram och att träffa andra nyföretagare via frukostträffar och andra aktiviteter.

Läs mer på NyföretagarCentrum Öresunds hemsida

Verksamt.se

Verksamt.se.JPG

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket, Tillväxtverket och Arbetsförmedlingen för dig som funderar på att starta företag eller för dig som redan driver och vill utveckla ditt företag. Här kan du läsa dig till mycket information och också registrera ditt företag.

Läs mer på Verksamt.se

Almi Företagspartner

almi.JPG

Vill du ta ditt företagande till en ny nivå eller bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Almis rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Almi erbjuder finansiering och rådgivning både till dig som ligger i startgroparna för att bli företagare och till dig som nyligen kommit igång.

Tina Karlsson är dedikerad Almi-rådgivare för företagare i Vellinge kommun. Tina har mångårig erfarenhet av företagande och rådgivning och kan nås på telefonnummer 040-660 39 13 alternativt via mail tina.karlsson@almi.se.

Läs mer på Almi Företagspartners hemsida

Energirådgivning

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen vänder sig till allmänheten, småföretag och organisationer i Vellinge kommun och fungerar som konsumentupplysning inom områdena energi, miljö och transporter. Rådgivningen är oberoende, opartisk och kostnadsfri.

Energirådgivning för företag

Senast uppdaterad:
24 oktober 2022 11:02