Starta och driva företag

Att starta företag är ett stort steg - för många innebär det att helt byta livsstil. Nedan hittar du information och länkar som kan vara till hjälp för att komma igång med ett nytt företag eller för att driva ett befintligt företag.

Rådgivning och stöd

NyföretagarCentrum Öresund

Om du vill starta eller nyligen har startat företag i Vellinge kommun kan du få kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning av lokala rådgivare via NyföretagarCentrum Öresund. Här ges du även möjlighet att delta i mentorprogram och att träffa andra nyföretagare via frukostträffar och andra aktiviteter.

Läs mer på NyföretagarCentrum Öresunds hemsida

Almi Företagspartner

Vill du ta ditt företagande till en ny nivå eller bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Almis rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Almi erbjuder finansiering och rådgivning både till dig som ligger i startgroparna för att bli företagare och till dig som nyligen kommit igång.

Läs mer på Almi Företagspartners hemsida.

Verksamt.se

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som funderar på att starta företag eller för dig som redan driver och vill utveckla ditt företag. Här kan du läsa dig till mycket information och också registrera ditt företag.

Läs mer på Verksamt.se

Energirådgivning

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen vänder sig till allmänheten, småföretag och organisationer i Vellinge kommun och fungerar som konsumentupplysning inom områdena energi, miljö och transporter. Rådgivningen är oberoende, opartisk och kostnadsfri.

Energirådgivning för företag.

Region Skåne

Region Skåne har tagit fram en samlingsportal för dig som vill veta mer om rådgivning och finansiering till innovatörer, entreprenörer och företagare Skåne.

Läs mer på startadrivautveckla.skane.com

Publicerad:
3 juli, 2018
Senast uppdaterad:
7 maj, 2019