Missa inte allt spännande som händer under höstlovet

Halloweenbio, Funballz, manga och pyssel. Det är lite av allt som händer under vecka 44. Missa inte att kolla in alla höstlovsaktiviteter i evenemangskalendern.

Funballz

På Falsterbo Strandbad är det öppet under hela höstlovsveckan och programmet är både stort och varierat. På tisdag och fredag till exempel så kommer Frank Madsen från Malmö Reptilcentrum och visar "räliga" småkryp, och på torsdag har du chansen att tillverka din egen personliga tygkasse i tryckeriet. Kolla in hela programmet här.

Även badhuset Vanningen har öppet hela veckan. På tisdag och fredag klockan 11-16 kan du testa Fun ballz, där du springer på vattenytan i stora festliga bollar. Ta del av öppettider och annan information på Vanningens hemsida här.

Även på biblioteken är det full aktivitet under höstlovet. I Höllviken kan du till exempel lära dig att teckna manga eller delta i en workshop i pappersvikning. I Västra Ingelstad blir det spökvandring och på Sklanörs bibliotek visas Halloweenbio. I Vellinge kan du besöka DR Hux Trolleriverkstad och lära dig hemligheten bakom några trolleritrick och även här blir det biovisning.

Vill du läsa mer om dessa och alla andra arrangemang under höstlovet så hittar du information i evenemangskalendern här.