Ansökan idrottsutbildning

Idrottsutbildningen på Sundsgymnasiet är auktoriserad av Skolverket och specialförbunden inom ridsport och golf. Målet är att ge dig de kunskaper och färdigheter i idrott som krävs för resultat på elitnivå.

elever_Borgen.jpg

Inom både idrottsprofilen och NIU-utbildningarna (golf och ridsport) är de individuella valen dedikerade till idrottskurser. Detta innebär att man får ansöka om utökat program om man vill läsa kurser som ger extra meritpoäng, vilket sker genom prövning.

inbjudningar till uttagningsdagen 17/12 2019 har nu skickats ut via mejl. Så håll koll i din mejlbox!

För att läsa mer om utbildningarna, gå in på respektive utbildnings sida:

Golfutbildning

Ridsport

Idrottsprofil

Har du frågor? Kontakta biträdande rektor Josef Holmqvist
040-42 57 10 

Publicerad:
16 september, 2019