Inför skolstarten för nya elever

Före den 20 augusti behöver du och din vårdnadshavare gå igenom vår e-tjänst för digital skolstart, för att lämna uppgifter och ta del av viktig information.

Du gör detta snabbt och enkelt via mobil, dator eller surfplatta och du loggar in med BankID. Kan du inte använda BankID, kontakta administrationen på Sundsgymnasiet. Du som har rätt till busskort ansöker även om detta via e-tjänsten. Är du folkbokförd i en annan kommun ansöker du om busskort via din hemkommun.

E-tjänst skolstart

framsidan på byggnaden Tornhuset

Hålltider för skolstarten 20 augusti

Beroende på program välkomnas du följande tid, i den sal och byggnad som anges nedan.

Program årskurs 1 Tid Sal Byggnad
Estetiska programmet 08.30 B326 Bryggan
Samhällsvetenskapsprogrammet 08.30 Br26 Bryggan
Ekonomiprogrammet 09.00 Br26 Bryggan
Idrottsprogrammet NA/EK 09.00 Br26 Bryggan
Naturvetenskapsprogrammet 08.30 B1 Borgen
Teknikprogrammet 09.30 B1 Borgen
IM språkintroduktion 13.00 Matsal Borgen

I samband med uppropet träffar du din mentor och biträdande rektor som ger dig aktuell information. Tillsammans äter ni lunch och bekantar er med skolans lokaler. Dagens program avslutas ca kl. 14.30.

Ny Inloggning till Vklass med mobilt BankID

Från och med den 20/8 når du och din vårdnadshavare vår lärportal Vklass och inloggning sker med BankID eller Freja eID. På Vklass kommer du kunna ta del av allmän information, inbjudan till informationsmöten för vårdnadshavare, följa kurser, resultat, närvaro med mera.

Publicerad:
9 juli, 2019