Hoppa till innehåll

Författarbesök av Jessica Schiefauer

Sundsgymnasiet välkomnar författaren till "Om du var jag”, ”Pojkarna” och ”När hundarna kommer”.

Jessica Schiefauer - böcker.jpg

Onsdagen den 13 februari har Sundsgymnaiset den stora äran att få besök av Jessica Schiefauer, författare till ”Om du var jag”, ”Pojkarna” och ”När hundarna kommer”. Vi ser fram emot att träffa denna spännande författare och få svar på många av de frågor eleverna har ställt sig när de läst hennes böcker.

Vid sidan om författarskapet arbetar Jessica med kurser i språk och skrivande. Debutromanen "Om du var jag" (2009) fick ett varmt mottagande. Med Augustprisvinnaren "Pojkarna" (2011) etablerade sig Jessica Schiefauer som en av våra absolut mest intressanta skönlitterära ungdomsboksförfattare, romanen nominerades även till Nordiska Rådets Pris 2013. För romanen ”När hundarna kommer” (2015) tilldelades Jessica Schiefauer till Augustpriset 2015.

Klasserna Sa1A, Sa1B, Sa1C, Na1A, Te1B och en trea från Samhällsprogrammet tar emot Jessica Schiefauer, varmt välkommen!

Publicerad:
11 februari, 2019