Restaurangen på Omtankens hus

Restaurangen på Omtankens hus serverar en vällagad lunch gjord på de bästa råvarorna. All mat är lagad från grunden.

Restaurangen är öppen för allmänheten. Kökschef på restaurangen är Mikael Andersson. Mikael driver även skolrestaurangen på Stora Hammars skola i Höllviken. Kockarna Jesper och Mattias brinner för att laga mat med kärlek och känsla. Deras målsättning är att laga husmanskost med en modern svensk tvist.

Öppetider:
Måndag-Söndag klockan 11.00-15.00

Meny v. 45

Måndag
Biff stroganoff, ris och saltgurka

Tisdag
Torskrygg, syrad gurka, rotselleri, brynt smör och kokt potatis

Onsdag
Ungersk gulasch, syrad grädde och ris

Torsdag
Långtidsbakad revbenssida, rödkål, äppelmos, gräddsås och kokt potatis

Fredag
Wallenbergare, smörad sky, ärtor, lingon och potatismos

Lördag
Lax, hollondaise, gulbeta och kokt potatis

Söndag
Helstekt kalkon, rödkål, äpple, gräddsås och brune katoffler

Veckans soppa
Pumpasoppa

Veckans vegetariska
Chili sin carne, syrad grädde och dagens tillbehör

Meny v. 46

Måndag
Ugnsbakad falukorv, potatismos, senap och bostongurka

Tisdag
Panerad spättafilé, ärtor, remouladsås, citron och potatismos

Onsdag
Dansk femöring på hackebiff, ägg, stekt lök, pepparrotskräm och skysås

Torsdag
Helstekt kotlett, bearnaisesås, haricots verts, rostad tomat och klyftpotatis

Fredag
Biff Bourgogne, sidfläsk, potatispuré, champinjon och syltlök

Lördag
Kålpudding, lingon, gräddsås och kokt potatis

Söndag
Slottsstek, gelé, gräddsås, kokt potatis och palsternacka

Veckans soppa
Rödbetssoppa

Veckans vegetariska
Moussaka