Hoppa till innehåll

Vellinge kommun satsar mer på energirådgivning

De höga energi- och gaspriserna gör frågan om energieffektivisering viktigare än någonsin för kommunens hushåll, företag, föreningar och organisationer. Många söker sig till kommunen för att få hjälp med att energieffektivisera och kommunen har därför sökt och fått medel från Energimyndigheten för att växla upp rådgivningen under hösten år 2022 och år 2023.

Vi är glada att vi har beviljats extra medel från Energimyndigheten så att vi kan utöka vårt stöd till kommuninvånarna i Vellinge. Det är många som hör av sig och vill få hjälp med att minska sin energiförbrukning och nu kan vi hjälpa fler, säger energi och klimatrådgivare Linn Huitfeldt Rydberg.

Behöver du energi- och klimatrådgivning? Läs mer via länken nedan.

Energi- och klimatrådgivning - vellinge.se

Publicerad:
5 oktober, 2022