Hoppa till innehåll

Varje kilowattimme räknas

Vill du veta mer om hur du får effektivare uppvärmning eller andra smarta energitips? Då kan du som privatperson, ditt företag, din förening eller organisation få gratis och oberoende energi- och klimatrådgivning. I höst kommer energi- och klimatrådgivare erbjuda rådgivning under 6 tillfällen på våra bibliotek i Vellinge kommun. Välkommen mellan klockan 17.00 och 18.00.

Höstens drop-in rådgivningsträffar:


Välkommen in med dina frågor, ingen förbokning krävs.

Vellinge kommun erbjuder, med stöd från Energimyndigheten, energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, små och medelstora företag, samt organisationer och föreningar. Under sex tillfällen under oktober-december kan du få gratis och oberoende rådgivning på våra bibliotek.

Energi- och klimatrådgivningen är en opartisk och kostnadsfri tjänst som syftar till att minska klimatpåverkan från vår energianvändning. Rådgivningen finansieras av Energimyndigheten och riktar sig till hushåll, företag och föreningar.

Publicerad:
18 oktober, 2022