Hoppa till innehåll

Var med och nominera årets stipendiater!

Kulturpriset


Vellinge kommuns kulturstipendium är till för att stödja och uppmuntra talangfulla kulturutövare inom olika kulturella områden. Stipendiet är främst till för personer som står i början av sin konstnärliga bana. Du som söker är eller har varit folkbokförd i kommunen eller har annan särskild anknytning.

Läs mer och sök eller nominera

Idrottsutövare x 2 (idrottsledare)

Vellinge kommun delar ut stipendium till ledare inom kommunens ideella föreningar, idrottslag och idrottsutövare. Det går att söka stipendium eller komma med förslag på stipendiat om vissa kriterier uppfylls. Stipendiaten ska vara eller ha varit folkbokförd och verksam inom Vellinge kommun.

Läs mer, ansök och nominera

Årets trygghetsambassadör

Utmärkelsen Årets trygghetsambassadör är ett led i kommunens satsning på det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet

Nominera här

Årets medarbetare


Utmärkelsen "Årets medarbetare" instiftades 2015, för att premiera och lyfta fram duktiga och engagerade medarbetare.

Nominera här

Samhällsbyggnadspris


Vellinge kommuns samhällsbyggnadspris delas ut för insatser inom områdena miljö, arkitektur och samhällsbyggnad. Det går både att ansöka om priset eller komma med förslag på pristagare om vissa kriterier uppfylls. Pristagaren ska vara bosatt i Vellinge kommun eller ha sin verksamhet knuten till kommunen.

Läs mer, ansök och nominera

Publicerad:
2 september, 2022