Hoppa till innehåll

Nya Vellinge Kommuniké fokuserar på hållbar vattenanvändning

I helgen landade Vellinge Kommuniké i brevlådan. Tidningen har fått ett nytt utseende och dubbelt så många sidor. Numret fokuserar bland annat på hållbar vattenanvändning, energiprogrammet samt föreningslivet.

Tidningen fokuserar på hållbar vattenanvändning. VA-ingenjör Jessica Persson och VA-chef Anders Gelander intervjuas och ger sin bild av kommunens vattenanvändning och delar med sig av smarta tips och knep.

Vi fortsätter även serien om kommunens rika föreningsliv, dels genom att lyfta två föreningar som arbetar för att göra Vellinge kommun bättre men även genom att höra hur politiken arbetar för att gynna föreningslivet.

Detta och mycket mer hittar du i det senaste numret av Vellinge Kommuniké, här kan du läsa den digitala versionen: Vellinge Kommuniké

Vad tycker du om Vellinge Kommuniké?

Vellinge Kommuniké har fått ett nytt utseende och dubbelt så många sidor. Vi har valt att utöka sidorna för att du ska kunna få mer information om vad som sker i din kommun, men också för att vi ska kunna fördjupa oss mer i olika teman. Tidningen har också fått QR-koder som leder vidare till vellinge.se och därmed mer information.

Vad tycker du om tidningen? Lämna gärna dina synpunkter och förslag på ämnen till kommunikation@vellinge.se

Publicerad:
13 juni, 2022