Hoppa till innehåll

Nu kan du ansöka om plats för mat- och glassförsäljning i hamnen i sommar

Vill du ha din matvagn, mobila glasskiosk eller liknande i Skanörs hamn i sommar? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Kommunen erbjuder i år tre platser, se kartan nedan. Att ha en plats innebär följande kostnader: En arrendeavgift på 6 000 kronor till Vellinge kommun för perioden 1 juni-31 augusti, cirka 3 300 kronor för tillfälligt bygglov (detta krävs inte ifall vagnen körs bort varje kväll) och 700 kronor för polistillstånd. Rangordna var du vill stå och skicka in din intresseanmälan till kommunens markförvaltare Erik Andersson, e-post: erik.andersson@vellinge.se, senast den 1 april. Urvalskriterier är bland annat att verksamheten ska tillföra något till hamnen, att det är generösa öppettider och att det ska se rent och snyggt ut.

Välkommen med din ansökan!

skanörs hamn matvagnar.png

Publicerad:
20 februari, 2019