Hoppa till innehåll

Hedersrelaterat våld och förtryck

En föreläsning med Christina Malmqvist.

Christina Malmqvist har mångårig erfarenhet av arbete mot hedersrelaterat våld och förtryck. Hon har praktiska och teoretiska kunskaper bland annat från sitt arbete som HRV-strateg i Lund. Christina arbetar idag på Länsstyrelsen Östergötland som har i uppdrag av regeringen att samordna och stödja arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck. Föreläsningen vänder sig till yrkesverksamma i kommunen och syftar till att ge ökade kunskaper.
Välj ett av nedanstående datum:
Den 2 april kl. 8:30-12:00 i Måkläppen, Kommunhuset
Den 11 april kl. 8:30-12:00 i Måkläppen, Kommunhuset
Anmälan sker till jennie.vallin@vellinge.se Ange ”Föreläsning” i ämnesraden. Sista dag för anmälan är 22 mars.

Publicerad:
27 februari, 2019