Välkommen på tyck till-möte den 22 mars

Har du någon idé eller synpunkt runt skolan, kulturutbudet, byggprojekt eller något annat kommunrelaterat? Välkommen på tyck till-möte i Skanör den 22 mars.

Pratbubbla med tyck till-möte.

Tillsammans kan göra vi Vellinge kommun ännu bättre. Medborgardialog är ett viktigt redskap i förbättringsarbetet och under året finns chansen till medborgardialog på olika sätt och i olika kanaler, så som Öppet hus i kommunhuset eller chatt med kommunstyrelsens ordförande.

Tyck till-möten är träffar där du är välkommen att ställa eller diskutera de frågor som engagerar dig allra mest. Eller om du bara vill föra fram ett förslag eller en synpunkt, det går lika bra.

Årets första tyck till-möte arrangeras på Skanörs bibliotek torsdagen den 22 mars klockan 18-20. Kommundirektör Charlotte Unosson och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) finns på plats och svarar på frågor.

Har du inte möjlighet att närvara på mötet men har en fråga till kommunledningen? Då kan du ställa den på Vellinge.se/tycktill. Svaren presenteras på Vellinge.se i efterhand.

Välkommen!