Sveriges bästa skolkommun söker lärare i Slöjd

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.  Vellinge kommun, Sveriges bästa skolkommun, söker just nu en lärare i trä- och metallslöjd, placerad på Sandeplanskolan i Höllviken.  Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor, goda förutsättningar i form av en välutrustad och delvis nyrenoverad slöjdsal. Sist men inte minst härliga elever. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en välfungerande teamorganisation.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Huvudfokus är undervisning i slöjd (trä- och metall) i årskurs 7 - 9. Även andra ämnen i samverkan med andra lärare kan vara aktuella. Du ingår i ett våra årskursteam men samarbetar också med andra slöjdlärare på skolan. Digitala verktyg är ett viktigt inslag undervisningen och möjliggör flera alternativa uttrycksformer och redovisningsformer. Mentorskap kan blir aktuellt.  Är du en teamplayer som brinner för att inspirera och arbeta nära eleverna och skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna som i skoldagen i sin helhet?  Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan något för Dig!

Kvalifikationer

Behörig lärare i slöjd. Vi ser det som meriterande med behörighet även i andra ämnen.   Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning. 50-100%
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-31
Referensnummer: A712006

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Weste Eriksson, Biträdande rektor
Telefon: 040-425810

Liselotte Johnsson, Rektor
Telefon: 040-425802