Herrestorpskolan söker Fritidspedagog/Lärare i fritidshem

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 90% ekologiska livsmedel.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

I rollen som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Herrestorpskolan är du under skoltiden knuten till en specifik årskurs där du har din bas för att senare följa med denna grupp vidare in på den verksamhet som endast rör fritidshemmet. På så vis ingår du alltid i två arbetslag, ett under skoltiden och sedan arbetslaget med dina fritidshemskollegor. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du känner att du vill vara med i skol- och verksamhetsutveckling. Vi tror även på att du brinner för att utveckla dig själv i din profession.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshemmet. Det är meriterande om du har arbetat med elever med särskilda behov. Vi vill också att du har förmåga för att skapa förtroende och goda relationer med elever, föräldrar och dina arbetskollegor. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, såväl som i grupp, och bidra till ett gott arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-16
Referensnummer: A815330

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs, Erfarenhet är meriterande men vi tar gärna emot ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020
E-post: Carin.Davidsson@vellinge.se
Madlene Renck, Administrativ chef
Telefon: 040-42 50 21
E-post: madlene.renck@vellinge.se