Byggnadsinspektör

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Bygglovenheten i Vellinge söker nu efter en byggnadsinspektör för att under föräldraledighet förstärka vårt team ca ett år. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete med ett gott samarbetsklimat och höga ambitioner på god och rättssäker service. Vi arbetar aktivt med löpande förbättringsarbete för att vara en modern och effektiv förvaltning. Som ett led i förbättringsarbetet genomför vi just nu ett antal projekt med digitalisering av vårt arbetsflöde. Som byggnadsinspektör arbetar du med den tekniska granskningen i samband med bygglov. Du kommer att arbeta självständigt med bland att leda tekniska samråd, hålla arbetsplatsbesök och slutsamråd. Du beslutar om startbesked och slutbesked samt beslut om startbesked för bygglovbefriade åtgärder. Du kommer att ge råd och information till kunder och allmänhet och arbeta i nära samarbete med våra bygglovshandläggare och administratörer.

Kvalifikationer

Du är byggnadsingenjör eller har annan byggnadsteknisk utbildning på högskolenivå med motsvarande kunskaper eller likvärdigt. Du som söker har en hög social kompetens och brinner för att ge god service i rådgivningen till kunder och allmänhet. Du är serviceinriktad med kundfokus, har förmåga att informera på ett enkelt och tydligt sätt och är öppen för samarbete. Du ska ha lätt för att formulera dig i tal och skrift samt ha en god samarbetsförmåga. Du har arbetsplatserfarenhet inom området och har kännedom om plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen samt Boverkets byggregler. Erfarenhet av offentligt arbete är meriterande. Vi arbetar i Office, Geosecma och EDP. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten kräver körkort för personbil. Ett stort plus är om du kan tillträda tjänsten snarast. För rekryteringen tillämpar vi löpande urval och kommer kalla för intervju under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, 100 %
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde omgående. Urval kommer att ske löpande, så skynda på med ansökan.
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-09
Referensnummer: A716345

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Tina Weberg, Vikarierande bygglovschef
Telefon: 040-425134
E-post: tina.weberg@vellinge.se
Bilal Dhia, Byggnadsinspektör
Telefon: 040-6354238
E-post: bilal.dhia@vellinge.se