Timvikarier sökes till Skanörs rektorsområde.

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi på Skanörs rektorsområde behöver utöka vår vikariepool med timvikarier till skolan, förskolan och fritidshemmet. Därför anordnar vi nu en vikariefrukost. Ta med ditt CV samt utdrag från belastningsregistret (tar ca 2 veckor) och ta en fika med oss. Vi berättar om våra verksamheter samt bjuder på frukost. Tid och plats: fredagen den 20/10 kl 9:00 i Matsalen på Skanörs skola. Anmäl dig via mail till martina.malmros@vellinge.se senast tisdagen den 10/10. Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med ordinarie personal ge våra barn/elever god omsorg och utbildning.

Kvalifikationer

Som person önskar vi att du är positiv och framåt samt att du tycker om att arbeta med barn. Det är en fördel om du har möjlighet att vara på plats med kort varsel då vikariebehovet ofta behöver tillgodoses direkt på morgonen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad, Enligt behov i verksamheten.
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Omgående behov.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-10
Referensnummer: A715440

Sök jobbet här

Lön

Timlön.

Antal tjänster

10

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Kontaktpersoner

Martina Malmros, Administrativ chef
Telefon: 040-635 42 47
E-post: martina.malmros@vellinge.se
Anna Karlstrand, Administrativ chef
Telefon: 040-425531
E-post: anna.karlstrand@vellinge.se