Företag, stöd och rådgivning

Nedan hittar du information och länkar som kan vara till hjälp för att komma igång med ett nytt företag eller för att driva ett befintligt företag.

Rådgivning och stöd

Här hittar du länkar till organisationer och myndigheter som erbjuder rådgivning och stöd.

Almi erbjuder finansiering och rådgivning både till dig som ligger i startgroparna för att bli företagare och till dig som nyligen kommit igång. Läs mer här.

Om du vill starta eller nyligen har startat företag i Vellinge kommun kan du få kostnadsfri rådgivning av Nyföretagarecentrum Öresund.

Erfarna rådgivare, som alla själva är företagare, hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring och annat du funderar på kring ditt företagande. Välkommen att boka tid här.

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som funderar på att starta företag eller för dig som redan driver och vill utveckla ditt företag. Läs mer här.

Vellinge kommun erbjuder kostnadsfri energirådgivning för företag. Läs mer här.

Näringslivsråd

I vårt näringslivsråd finns representanter från det lokala näringslivet. Det skapar en levande dialog mellan näringsliv och kommun. Vi vill göra det enklare för dig som företagare så kontakta oss gärna via e-post naringsliv@vellinge.se om du har några frågor eller förslag.

Företagsföreningar i Vellinge kommun

Vellinge kommuns näringslivsenhet har ett tätt samarbete med följande företagsföreningar och nätverk: