Hoppa till innehåll

INSTÄLLT: Kommunfullmäktige 14 december

Årets sista kommunfullmäktige 2020 den 14 december är inställt.

Med anledning av smittspridningen av Covid 19 har kommunfullmäktiges presidium beslutat att ställa in kommunfullmäktige den 14 december. Ett extra sammanträde kommer istället hållas den 25 januari 2021.

Du kan följa sammanträdet på vår Facebooksida eller i vår streamingkanal. Webbsändningar ligger kvar i 13 dagar efter sändningsdagen.

På sidan med Kallelser och protokoll kan du läsa kungörelser och efter justeringsdagen finns även protokollet tillgängligt att läsa som en pdf-fil. Kungörelser innehåller dag, tid, plats och ärendelista för det aktuella mötet. På sidan kan du även se övriga datum då kommunfullmäktige sammanträder

Här hittar du kallelser och protokoll för kommunfullmäktige

Publicerad:
13 november, 2020