Water and fun i Vellinge den 16 november

Fritidsledarna i Vellinge kommun arrangerar Water and fun för dig i årskurs 7 och uppåt. Lördagen den 16 november är du välkommen till Vanningen. Testa på att gymma, bullsride, omöjliga stegen, vattenhinder- eller wipeoutbanan.

Årets happening

Missa inte årets roligaste happening på badhuset Vanningen. I badhuset kan du bada i äventyrsbadet och springa en hinderbana på vatten och i sporthallen kan du utmana kompisarna på wipeoutbanan, omöjliga stegen eller se vem som hänger kvar längst i en bullsride.

Vill du bara varva ner kan du chilla i caféet som håller öppet hela kvällen. Gymmet har öppet för alla som vill prova på att träna.

Under kvällen går det bussar från fritidsgårdarna i kommunen till eventet.Har du frågor kontakta fritidsledarna.

Glöm inte att anmäla dig hos fritidsledarna, vi ses!

Publicerad:
18 oktober, 2019