Hoppa till innehåll

Chatta med politiker

Chatten är en väg för att öka dialogen mellan medborgare och politiker. Genom att chatta med dina politiker kan du lära dig mer om kommunens verksamheter och om hur enskilda politiker ser på olika frågor.

Allmän handling

Alla inlägg som kommer in via Vellinge.se betraktas som allmän handling och sparas. Inläggen kan komma att lämnas ut till den som begär ut dem. Mer information om offentlighetsprincipen hittar du via länken Offentlighetsprincipen under Gå direkt till-rutan till höger på sidan.

Regler för chatten

Alla inlägg som skrivs i chatten granskas innan de blir synliga för alla. En moderator (tjänsteman) följer chatten och kan besluta om att inte publicera ett inlägg som inte följer nedanstående chattregler.

I chattdialogen vill vi ha inlägg som håller en god ton. I de fall chatten har ett specifikt ämne är det viktigt att du som chattar håller dig till ämnet

Inlägg som inte accepteras i chatten:

Tidigare chattar

När en chatt är avslutad hamnar den på denna sidan. Vi kommer endast visa chattar som genomförts på nya vellinge.se. Chattar raderas från vellinge.se efter 6 månader.

Publicerad:
9 juli, 2018