Hoppa till innehåll

Prata med din politiker

Har du någon synpunkt eller idé kring skolan, kulturutbudet, bostadsplaneringen eller något annat område som rör kommunen? Tillsammans gör vi Vellinge ännu bättre!

Via medborgardialogen har du chansen att göra din röst hörd. Här nedan ser du vilka aktiviteter som är planerade. Ta tillfället i akt och var med och påverka det som är viktigt för just dig. Tillsammans gör vi Vellinge till en kommun med ännu bättre utsikter!

Chatta med kommunstyrelsens ordförande

Under fyra tillfällen har du möjlighet att chatta med kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M). Chatten hålls på Vellinge.se klockan 13.00-15.00. Under 2019 är följande datum inplanerade: 21 februari, 21 maj, 9 september och 26 november.

Kom på Tyck till-möte

På tyck till-mötena är alla välkomna att ställa frågor och komma med synpunkter till kommunledningen. Tid: Klockan 18.00-20.00. Inga datum för 2019 är inplanerade än.

Tyck till-möten under 2018:

Den 22 mars, Skanörs bibliotek

Här kan du läsa anteckningarna från mötet den 22 mars (PDF-dokument, 76 kB)

Den 24 oktober, Tornhusets café, Sundsgymnasiet Vellinge. Ingång vid biblioteket.

Här kan du läsa anteckningarna från mötet den 24 oktober (PDF-dokument, 91 kB)

Kontakta politiker direkt

Om du vill framföra en fråga eller en synpunkt direkt till en viss politiker eller nämnd så kan du göra det via e-post: vellinge.kommun@vellinge.se. Ditt meddelande diarieförs och vidarebefordras till rätt person.

Publicerad:
4 oktober, 2018