Hoppa till innehåll

Näringsliv- och turismchef

Arbetsplats

Vellinge kommun

Arbetsbeskrivning

Som näringsliv- och turismchef ansvarar du för att omsätta Vellinge kommuns mål för turism- och näringslivsutveckling. Arbetet innebär såväl operativt som strategiskt arbete för att genomföra våra kort- och långsiktiga mål. Du kommer att leda näringslivsarbetet och arbeta med strategiska turismfrågor. Som näringsliv- och turismchef rapporterar du till kommundirektören. Näringslivsenheten arbetar med samtliga avdelningar i kommunen för att ständigt förbättra servicen till kommunens företagare. Arbetet innefattar omfattande kontakter med det lokala näringslivet och dess organisationer. Som näringsliv- och turismchef förväntas du bygga relationer för ett gott företagsklimat, skapa förutsättningar för nya etableringar, stimulera nyföretagande och integration, verka för en långsiktigt hållbar tillväxt och arbeta strategiskt med besöksnäring och destinationsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och som har god förståelse för både politiskt styrda organisationer och näringslivet. Du ska ha ett genuint intresse för turism- och näringslivsutveckling och goda kunskaper om näringsliv och besöksnäring. Uppdraget kräver förmåga att bygga nätverk på regional och nationell nivå samt stort intresse för omvärldsbevakning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från motsvarande befattning. Du är bra på att initiera och driva strategiska processer. Du har stark drivkraft och är utvecklingsorienterad samtidigt som du är lyhörd. Du har lätt för att kommunicera på olika nivåer, bygga relationer, skapa delaktighet och uppnå resultat. För dig kommer ett gott bemötande naturligt och du inser vikten av att alltid ha ett serviceinriktat beteende. Du kan prioritera och har hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid din ledarförmåga och dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-01
Referensnummer: A830652

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Anna Möller, Chef för Tillväxtavdelningen
Mobiltelefon: 0709-915156