Kock till Herrestorpskolan

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Du är en kock som brinner för ekologisk matlagning och hållbar utveckling. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete tillsammans med vårt engagerade köksteam.

Vi lagar dagligen våra rätter från grunden och bakar vårt egna bröd till ca 550 elever på skolan och ca 180 barn på förskolan. På samtliga enheter finns elever/barn med olika allergier och behov som köket skall tillgodose.

Herrestorps kök är idag KRAV-certifierade på nivå 3 med mins 90 % ekologiska råvaror Köket har tidigare erhållit fina utmärkelser samt hamnat på topplaceringar i white guide junior Vi blickar framåt och har höga förväntningar på framtiden.

Skolorna i kommunen samarbetar kring utvecklandet av den ekologiska maten och kökens centrala funktion på skolorna och du är villig att lära och utvecklas med kommunens övriga kockar.

Kvalifikationer

Du har utbildning och minst 4 års dokumenterad erfarenhet Det är viktigt att du har goda kunskaper om husmanskost, vegetarisk mat samt specialkost för att kunna erbjuda våra barn/elever goda och säkra måltider.

Du är även serviceinriktad, initiativrik och har god förmåga att samarbeta samt en passion för barn och mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Istället för att lägga vikt vid ett personligt brev skulle vi tycka det är spännande om du istället motiverar för oss med max 500 ord varför du är rätt kandidat för tjänsten

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-19
Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-18
Referensnummer: A889217

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Patrik Larsson, Kökschef
Telefon: 040-425023