Hoppa till innehåll

Timvikarier sökes till Herrestorps rektorsområde

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi på Herrestorps rektorsområde behöver utöka vår vikariepool med timvikarier till skolan, förskolan och fritidshemmet. Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med ordinarie personal ge våra barn/elever god omsorg och utbildning.

Kvalifikationer

Som person önskar vi att du är positiv och framåt samt att du tycker om att arbeta med barn. Det är en fördel om du har möjlighet att vara på plats med kort varsel då vikariebehovet ofta behöver tillgodoses direkt på morgonen. Efter inskickad ansökning tar vi kontakt för ett personligt möte där vi presenterar våra verksamheter. Vänligen säkerställ så du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret då det är ett krav att uppvisa det innan möjligheterna för att vikariera möjliggörs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Efter behov i verksamheten

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-26
Referensnummer: A848784

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514

Karin Sarvik, Biträdande förskolechef
Telefon: 040-425085