Hoppa till innehåll

Herrestorps rektorsområde söker Specialpedagog

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker en specialpedagog som med ett lösningsfokuserat förhållningssätt tillsammans med kolleger arbetar för att alla barn/elever ska nå så långt möjligt i sin utveckling. Du kommer vara fördelad både på Herrestorps förskola och på vår grundskola. Du kommer främst arbeta med handledning, anpassningar av verksamheten, observationer och kartläggningar. Arbetet kring tilläggsbelopp är en av dina arbetsuppgifter. Du har ett självklart deltagande i berörda samverkansmöten där vårdnadshavarna är viktiga aktörer. Arbetet är i första hand främjande och förebyggande men också åtgärdande. Observation av barnens/elevernas hela lärmiljö är också en viktig del av arbetet. Dagligen kommer du vara en del av verksamheten och vara ett aktivt stöd till pedagogerna. Din närmsta chef kommer vara biträdande förskolechef som du även har ett nära samarbete med gällande förskolan. Du håller i barnkonferenser och är trygghetssamordnare på förskolan samt deltar i olika utvecklingsgrupper på förskolan/skola. Du ingår i skolans elevhälsoteam tillsammans med skolledning, kurator, skolsköterska, psykolog och specialpedagoger. Arbetet sker på organisations-, grupp och individnivå.

Kvalifikationer

Vi söker en behörig specialpedagog med erfarenhet av förskola samt skolans lägre åldrar. Viktigt är att du kan samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och kollegor. Uppdraget kräver erfarenhet av att handleda pedagoger, dokumentera och att arbeta med barn/elever på olika nivåer. Det är även lämpligt med relevant erfarenhet av digitala arbetssätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-25
Referensnummer: A840649

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Karin Sarvik, Biträdande förskolechef
Telefon: 040-425085

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514