Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet söker lärare i matematik och naturkunskap

Arbetsplats

Sundsgymnasiet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha ett kollegialt ansvar att utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet. Vi söker dig som vill arbeta i ett välfungerande arbetslag och tillsammans med dina kollegor skapa den bästa tänkbara utbildningen för våra studiemotiverade och engagerade elever. Vi vill att du ska arbeta i arbetslag och vara en medarbetare som skapar och driver samarbete med högskola och näringsliv i närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och naturkunskap på gymnasienivå. I tjänsten ingår också ett delat mentorskap på ett av våra gymnasieprogram. Vi värderar egenskaper som flexibilitet, nytänkande, humor och samarbetsförmåga högt. Du bör vara drivande, innovativ och kunna entusiasmera andra. Erfarenhet av formativ bedömning i undervisningen är önskvärd.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-30
Referensnummer: C27303

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Vi rekryterar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Marie Johnsdotter Pihl, Biträdande rektor
Telefon: 040-425602

Facklig representant

Rosita Andersson Schouenborg, facklig kontaktperson lärarförbundet
Telefon: 040-425655