Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i MA/NO/TE år 4-9

Arbetsplats

Sandeplans rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vellinge kommun, Sveriges bästa skolkommun, söker just nu en grundskollärare, placerad på Sandeplanskolan i Höllviken. Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor. Sist men inte minst härliga elever. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en hälsofrämjande skola. Arbetsbeskrivning Undervisning i årskurs 7-9. Mentorskap. Du ingår i ett av våra årskursteam samt i arbetslag 7-9 på skolan. Digitala verktyg är ett viktigt inslag i undervisningen och möjliggör flera alternativa uttrycksformer och redovisningsformer.

Kvalifikationer

Är du en teamplayer som brinner för att inspirera och arbeta ämnesövergripande nära eleverna och skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna som i skoldagen i sin helhet? Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan något för Dig! Kvalifikationer Behörig grundskollärare åk 4-9 gärna med inriktning MA/NO/TE. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Erfarenhet är meriterande. Behörig lärare

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Slutdatum: 2019-06-13
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-04
Referensnummer: A850364

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Biträdande Rektor
Telefon: 040-425830