Hoppa till innehåll

Studentmedarbetare inom HR

Arbetsplats

Vellinge kommun

Arbetsbeskrivning

Under 2019 kommer vi att arbeta fram och genomföra ett antal utbildningar både till medarbetare och chefer i andan för attraktiv arbetsplats. Vi vill gärna erbjuda en studentmedarbetare möjligheten att vara spindeln i nätet för detta arbetet. Detta innebär att genomföra bokningar av konferenslokaler, skicka inbjudningar till deltagare, ha kontakter med deltagare och föreläsare, återrapportera uppdraget mm. För att trivas och lyckas som studentmedarbetare hos oss ska du tycka om att engagera dig, gilla människor, tycka om att strukturera upp arbetet på ett effektivt sätt och det viktigaste att du vill vara med att göra skillnad! Vi kommer att ge dig bra förutsättningar för uppdraget samt kunskaper, förståelse för hur det är att arbeta i en kommun och arbetslivserfarenhet! Som "studentmedarbetare" jobbar du 5 - 15 timmar i veckan, arbetstiden förläggs enligt överenskommelse så att det passar både dina studier och vårt uppdrag. Du visstidsanställs under uppdragsperioden, max under en termin. Är vi båda nöjda kan nytt uppdrag erbjudas för ytterligare en termin.

Kvalifikationer

Vem kan bli "studentmedarbetare"? Vi vänder oss till dig som studerar Personal- och arbetslivsfrågor på universitet eller högskola eller liknande utbildning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Ser gärna att du har möjlighet att påbörja uppdraget så snart som möjligt!

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-07
Referensnummer: A829783

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Liselott Lundin, HR-direktör
Telefon: 040-425126