Hoppa till innehåll

Lärare årskurs 3 sökes för vikariat under våren!

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Till Herrestorpskolan söker vi nu en vikarie för två månaders tjänst (april-maj) som lärare i årskurs 3, framförallt matte och svenska. Som lärare hos oss bedriver du ett arbete som sätter elevens lärande i centrum. Du är en engagerad lärare som kan inspirera och motivera eleverna i deras kunskapsutveckling. Du utgår från elevernas perspektiv när du tillsammans med övrig personal och ledning organiserar, driver och utvecklar skolan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning och erfarenhet av arbete inom skola. Du har god förmåga att samarbeta och tar stort ansvar för ditt arbete. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-04-01
Tillträde 1 april, vid behov möjlighet till vidare vikariat fram till terminsslut.
Slutdatum: 2019-05-12
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-25
Referensnummer: A847364

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514