Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i slöjd (textil)

Arbetsplats

Sandeplans rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Brinner Du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna i klassrummet som i skoldagen i sin helhet? Vill Du vara en aktiv del i att utveckla undervisningen i slöjd och även arbeta ämnesövergripande i samarbete med övriga lärare? Vill Du arbeta med digitala hjälpmedel som ett viktigt inslag i din undervisning? Vill Du verka för ett gott samarbete mellan skolan och hemmet? Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan är något för Dig! Inför höstterminen 2019 söker vi en engagerad och positiv lärare för undervisning i slöjd med ansvar för textilslöjd, i framförallt årskurserna 4-9. Du kommer att ingå i ett av våra årskursteam, men även ha ett nära samarbete med övriga lärare inom ämnet.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är behörig lärare i ämnet slöjd och har inriktning mot textilslöjd. Du har behörighet för årskurs 3-9. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-13
Tillträde i samband med läsårsstart 19/20. Tjänsten tillsätts under förutsättning att övertalighet inte uppstår vid annan skola i kommunen
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-26
Referensnummer: A856399

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Vellinge kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Bitr. rektor
Telefon: 040-425830