Hoppa till innehåll

Herrestorpskolan söker Fritidspedagog/Lärare i fritidshem

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

I rollen som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Herrestorpskolan är du under skoldagen knuten till en specifik årskurs för att under eftermiddagen arbeta vidare med eleverna på fritidshemmet. Du är på så sätt en del av både arbetslag F-3, lärare och fritidspedagoger, samt fritidshemmets arbetslag. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du känner att du vill vara med i skol- och verksamhetsutveckling. Vi tror även på att du brinner för att utveckla dig själv i din profession.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshemmet med legitimation. Du har god förmåga att skapa förtroende och goda relationer med elever, föräldrar och dina arbetskollegor. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Tillträde 12/8 eller enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-05-22
Referensnummer: A828011 - Kopia

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514