Hoppa till innehåll

Skoladministratör

Arbetsplats

Södervångs rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker en skoladministratör på deltid (50 %). Som skoladministratör på Södervångskolan arbetar du i nära dialog med administrativ chef och inre ledningsgrupp. Du arbetar i en engagerad miljö med varierande arbetsuppgifter där struktur och välgrundade prioriteringar är en framgångsfaktor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat arbete med elevregistrering, interkommunala avtal, löneadministration, ekonomisk redovisning och diarieföring. Andra allmänna administrativa uppgifter ingår även i tjänsten. Dessa kan variera över tid och efter behov. Arbetet innebär löpande kommunikation och service gentemot personal, elever och vårdnadshavare, samt kontakt med externa leverantörer och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Du har ett intresse för skolans värld och pedagogik, och tidigare erfarenheter av arbete med servicefunktion inom skola eller liknande verksamhet är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från verksamhetssystem såsom Procapita och w3d3. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, med en väl utvecklad känsla för språk och god förmåga att anpassa språket efter situation och målgrupp. Som person är du flexibel och strukturerad med uttalad känsla för service och har lätt för att samarbeta. Vissa perioder har vi högre arbetsbelastning vilket kräver stresstålighet, förmågan att ta ansvar att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du tar alltid stort ansvar för dina uppgifter och är noggrann i dina leveranser och deadlines. Då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär förväntar vi oss att du är en strukturerad person som trivs i en samordnande roll. Strukturerad, Planerar, organiserar och prioriterar sitt arbete på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Sätter upp och håller tidsramar. Ansvarstagande, Tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Kommer med förslag på lösningar. Erkänner misstag och arbetar för att rätta till dem. Håller tidsramar. Prioritering, Prioriterar med lätthet bland en mängd olika arbetsuppgifter för att göra dem i rätt ordning utifrån vad som är viktigast för organisationen. Skiftar enkelt mellan arbetsuppgifter när prioriteringsordningen förändras. Samarbete, Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål. Delar med sig av sin kunskap.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-12
Eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-22
Referensnummer: C26842

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ellinor Christensson, Administrativ chef
Telefon: 040-425011