Hoppa till innehåll

Undersköterska/Underskötare

Arbetsplats

St Hammars rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker en utbildad undersköterska till arbete i förskoleklass på Stora Hammars skola. Det krävs goda kunskaper kring diabetes, meriterande hos barn. Du kommer ingå i ett professionellt arbetslag med lärare och förskollärare.

Kvalifikationer

Det är meriterande med relevant utbildning. Vi ser att du är självgående, du kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Ansvarstagande - Du tar självständigt ansvar för de arbetsuppgifter som ingåri din roll. Flexibel - Du anpassar med lätthet ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Du har förmågan att agera prestigelöst i samband med förändringar. Samarbete - Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du är bra på att identifierar och utveckla relationer med såväl barn som vuxna. Du delar med dig av din kunskap. Stresstålig- Du behåller ditt lugn oavsett omständigheterna.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-12
Tillträde kan diskuteras. OBS: vi tillämpar löpande rektrytering.
Slutdatum: 2020-06-30
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-28
Referensnummer: C27120

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Agneta Möller, Biträdande rektor/Förskolechef
Telefon: 040-425450