Hoppa till innehåll

Välkommen på årets sista näringslivslunch!

Den 2 december kl.11.30-13.00 bjuder vi in till näringslivslunch på Ängavallen (Ängavallens väg, 17-9, Norra Håslöv). Som vanligt serveras information om vad som är på gång i kommunen. Dessutom får ni en presentation av kommunens trygghetschef och kommunpolisen kring brottsförebyggande och trygghetsskapande insatser och hur samverkan med näringslivet kan se ut.

Drop-in från 11.15, programmet börjar kl.11.30, lunch serveras ca kl.12.15.

ProgramVälkomna!På gång inom Näringsliv & Turism - Annica CarlstedtPå gång inom Vellinge kommun - Carina Wutzler (M)Samverkan kommun, polis och näringsliv- Sanna Quirico Rosenqvist, Trygghetschef, och Maria Jerlemar Molin, kommunpolisLunch13.00 På återseende!Anmälan görs senast den 29 nov, kl. 10.00 via länken nedan.

Anmälan

Publicerad:
21 november, 2022