Hoppa till innehåll

Välkommen på träff för besöksnäringsidkare 14 januari

Destinationsutveckling Syd bjuder in till frukostmöte! Passa på att träffa aktörer inom besöksnäringen från hela Söderslätt, samt få insikt i hur projektet berör just din verksamhet. Du kommer även få ta del av en intressant panel av lokala näringsidkare och projektledare.

Vad är Destinationsutveckling Syd (DUS)?

DUS är ett tvåårigt LEADER-projekt som ska inventera erfarenheter och goda exempel på utveckling av besöksmål, produkter och tjänster på Söderslätt som skapas med hållbarhet. Projektet görs i samarbete med Söderslätts fem kommuner; Trelleborg, Vellinge, Svedala, Skurup och Malmö.

Program

Datum: Tisdagen den 14 Jan, 2020
Plats: Mötesplats Skurup, Skurups Sparbank. Stortorget 9, 274 34 Skurup
Tid: 09.00 - 12.00

Anmälan

Anmäl dig till evenemanget genom att skicka ett meddelande till e-postadress: martin@leadersoderslatt.se

Varmt välkommen!

Publicerad:
20 december, 2019