Hoppa till innehåll

Näringslivsmässa i Vellinge 16 oktober

För första gången arrangerar Vellinge och Trelleborg en gemensam näringslivsmässa. Söderslätts näringslivsmässa äger rum på Södervångskolan i Vellinge den 16 oktober. De deltagande företagen kan knyta viktiga kontakter och göra affärer, förhoppningen är att det kan bli ett återkommande arrangemang.

Mässan inleds på morgonen med invigning av kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M), följt av en mingelskola för dig som vill bli proffs på att nätverka och skapa nya kontakter.

Därefter öppnar mässan som pågår fram till klockan 15.00. Vid lunchtid kommer lokala näringslivsprofiler att intervjuas. Bland annnat kommer Linda Letelier Hansson från Lindas fingermat att få berätta om sin entreprenörsresa.

Alla företag, stora som små, är välkomna att ställa ut på mässan. UF-företag från Sundsgymnasiet i Vellinge och från Trelleborg kommer att ställa ut. Deltagande företag har möjlighet att bjuda in sina kunder och leverantörer till mässan.

Vellinge kommuns företagarföreningar, VFFG, Företagarna och GRID, kommer att vara representerade på mässan.

För att läsa mer om näringslivsmässan, se programmet och anmäla ditt företag, besök www.soderslattsmassan.se.

Publicerad:
3 september, 2019