Nu är Stens brygga öppen för alla badsugna

I veckan var det besiktning av Skanörs hamn där kommunen bland annat byggt ett nytt trädäck med tillhörande badbrygga. Nu är platsen öppen för allmänheten.

skanörshamn 2

- Äntligen är nya Stens brygga färdig och jag hoppas och tror att den kommer användas flitigt av folk i alla åldrar från tidig morgon till sen kväll. Det är en efterlängtad satsning och en del av kommunens ambition att utveckla Skanörs hamn till en mötesplats för både invånare, båtägare och besökare. Jag är övertygad om att det kommer bli en populär plats för många oavsett om man vill bada, hänga, umgås eller "bara" njuta av den underbara miljön, säger kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler.

Förutom trädäcket har bänkar och cykelställ satts på plats och träd har planterats. En del småjusteringar kvarstår, bland annat ska en ramp till flytbryggan sättas på plats och en del utsmyckningar ska göras, men allt beräknas vara helt färdigt till den officiella invigningen som äger rum den 26 maj. Då är alla varmt välkomna att delta under festliga former med grillning och invigningstal av Carina Wutzler som också lovat att ta sig ett dopp. Glöm inte badkläderna!

skanörshamn 3

skanörshamn 1