Till Vellinge kommuns startsida

 Se fler aktiviteter ifrån våra verksamheter på skolans facebooksida!

Även om du inte är med i Facebook, kan du kolla våra aktiviteter här.

Klicka på Skanörs skola här nedan!

Skanörs skola

imagesCAWLS2FN

Skanörs skola

Skanörs rektorsområde omfattar Skanörs skola med årskurs 1-9 och fritidshem, Skanörsgården med förskola för femåringar och förskoleklass för sexåringar samt Skanörs förskola med barn i åldern 1-4. Vi satsar på god pedagogik, stimulerande studiemiljö och hemlagad mat. Våra lokaler finns i vackra Skanör, nära havet, vångarna och stranden.

Vi erbjuder en mycket god studiemiljö med fräscha lokaler, små grupper och engagerade pedagoger. Att studiemiljön är god märks på våra elevers resultat, år 2011 hade Skanörs skolas avgångselever högst meritvärde i kommunen. Något annat som utmärker Skanörs skola är att vi har valt att erbjuda eleverna engelskundervisning redan i förskoleklassen.

Skanörs rektorsområde omfattar Skanörs skola med årskurs 1-9 samt fritidshem, Skanörsgårdens förskoleklass och fritidshem samt Skanörs förskola. Genom att klicka på menylänken Våra verksamheter ovan kan du navigera mellan de olika enheterna.

Ekologisk matlagning i vårt kök

bild (13)

Mikael Andersson (Stora Hammar) och Tomas Hult (vår skola) hade föreläsning om ekologisk mat på Kommunhuset. Föreläsningen hölls för olika verksamheter som bedrivs i kommunen. Vi arbetar aktivt med EKO-mat. År 2013 var 53% av vår mat ekologisk och den ekologiska maten ökar stadigt, 2015 är vi uppe i 85%.

Se filmerna om Skanörs skola

Skicka meddelande till Ann Hillstedt Hultén

Aktuell information

Skolavslutning

Julavslutning för skolans del blir fredagen den 18 december i Skanörs kyrka. Avslutningstider i kyrkan är:

Åk F-3  08:30

Åk 4-6  09:30

Åk 7-9  10:30

Vårterminen 2016 startar för elevernas del måndagen 11januari,enligt schema.

Studiedag

Fredagen den 8 januari har alla verksamheter i Skanörs rektorsområde studiedag.

Ny avdelning på förskolan

Den 2 november öppnar Skanörs förskola ytterligare en avdelning, Koltrasten. Telefonnummer dit är 0733-555838 och 040-425834.

Relaterade länkar