Till Vellinge kommuns startsida

Ljungenskolan är KRAV-certifierad med två KRAV-märken

Detta innebär att vi använder i genomsnitt minst 50 % KRAV-märkta och ekologiska råvaror när vi lagar maten.

Tips!

Om du har en sk. "smartphone" så kan du ladda ner appen "Skolmaten" helt gratis och få Ljungenskolans matsedel direkt i mobilen. Aldrig mer samma middag på kvällen som det var till lunch på skolan!

Hållbart fiske och fisken som serveras på Ljungenskolan

Vill du veta mer om Certifierat hållbart fiske? Gå in och läs på sidan för "Marine Stewardship Council":
http://www.msc.org/sv?i18nredirect=truel

Meny

I Ljungenskolans kök arbetar:
Johan Stjernfeldt, köksmästare, Andreas Rank, souschef, Krystyna Johansson, kock, Barbara Nilsson, ekonomibiträde och Linda Sjöberg, ekonomibiträde.

Telefon till köket: 040-42 58 58. Ring helst efter 13.00.

Förutom menyn nedan serveras dagligen en riklig salladsbuffé, knäckebröd och smör, lättmjölk och vatten. Vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer för skolrestauranger. Alla mejerivaror är ekologiska. Fisken är MSC-märkt. Potatis, pasta och ris är KRAV-märkt.

All mat lagas från grunden!

Ljungenskolans restaurang är KRAV-certifierad med två KRAV-märken, vilket innebär att i snitt 75 % av råvarorna är KRAV-märkta eller ekologiska.

Våra menyer finns på www.dinskolmat.se